Det var en gang

Artikkelen inneholder reklamelenke mot Lånemegleren.no

malselv turhestsenter
Opplevelser som dette kunne man tidligere oppleve hos Målselv Turhestsenter! Er det rart tilbudet er savnet? Nei! (Foto: Målselv Kommune)

Målselv: området som for mange kanskje er best kjent som en fantastisk fiskemekka, med selveste kulpen som den naturlige innertieren! Men; Målselv har hatt mye mer enn dette å by på opp gjennom årene, og blant annet hadde vi tidligere et fantastisk hestesenter som var populært!

Senteret hadde på slutten omkring 10 hester i stallen og kunne tilby kundene et bred tilbud av aktiviteter og tilrettelagte arrangmenter. Blant annet hadde man hestehelger for voksne damer, rideleirer, aktivitetsløyper og mye mer samt at man naturligvis kunne bestille rideturer alene eller sammen med noen andre for en forholdsvis billig penge.

Det er synd at tilbudet ikke kunne bli videreført ettersom det var så godt innarbeidet og man virkelig kunne nyte en stakket stund fra hesteryggen i fantastiske omgivelser – men så er det jo slik at alle gode ting har en ende. Eieren av hestesenteret var den gang opptatt med arbeidet med Målselv Fjellandsby, og det ble sagt til lokalavisen at driften til senteret ble subsidiert av det de tjente utenom. Da forstår man kanskje at man var nødt til å legge ned tilbudet, dessverre.

I tillegg til dette valgte daglig leder å flytte tilbake til Bergen og dermed var det kroken på døra for hestesenteret.

Hest som rekreasjon

Er du en av mange som er interessert i hest? Å drive med hest er en fantastisk flott hobby som vi virkelig kan anbefale til de aller fleste – uansett hvilken bakgrunn man har. Disse fantastiske dyrene har utrolige personligheter, og det å kunne stikke i stallen etter en strabasiøs dag på jobb er virkelig medisin for kropp og sjel. En hest er en lojal kompis, men hvis du er helt ny og ønsker å starte med hest vil du virkelig kunne oppleve hestenes mer lunefulle sider – de kan være ganske rampete altså!

Når du lærer dem å kjenne og hesten skjønner at det er du som er sjefen vil det virkelig bli annerledes. Mange som velger å kjøpe hest kan få problemer med finansieringen selv om det ikke er snakk om store beløp. Et godt tips kan da være å søke om lån uten sikkerhet – da er du i gang før du vet ordet av det! Hvis du derimot allerede har kjøpt deg hest eller annet utstyr og ønsker å senke lånekostnadene kan du besøke Lånemeglern som er behjelpelig med refinansiering av gjeld. (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.).